Kijk ons shinen – Playboy krijgt witte tanden

Het was nooit een babe magnet, een vergeeld gebit, maar tegenwoordig kom je daar écht niet meer mee weg bij de meisjes. Vandaar ook de vele tandbleekklinieken en dergelijke. Met een stralende rij blinkers in je gezicht vallen de dames als een blok voor je. Althans, dat denkt Dokter TaJ.

Deze Gooische tandarts, die eigenlijk gewoon Gerard Tjon a Joe heet, vindt namelijk dat een wit gebit in het huidige tijdsbeeld onmisbaar is. En het mooie is: Dokter TaJ is niet van de dure bleekbehandelingen.

In deze tijden van crisis heeft de Dokter namelijk een tandpasta op de markt gebracht die je een ingewikkelde en kostbare bleekbehandeling bij de specialist scheelt. Vanuit zijn klantenkring – waartoe overigens half bekend Nederland behoort, maar dat is vanzelfsprekend iets waar hij toch weinig over mag zeggen – kwam namelijk zeer regelmatig de vraag naar een whitening tandpasta die ‘echt werkt’. De gemiddelde BN’er heeft het immers druk genoeg met feesten en partijen en kan zich wel iets leukers voorstellen dan een sessie in een oncomfortabele en toch altijd gevreesde tandartsstoel. En zo kwam Dokter TaJ met zijn eigen Tooth Cream, waarmee de ‘Hollywood-smile binnen handbereik’ komt.

Nu, dat wilde ik wel eens meemaken. Met name omdat ik graag koffie drink en nog liever rook. Veel ook. Laat ik er derhalve niet omheen draaien; mijn gebit heeft flink te lijden onder dit ouderwetse, maar prettige levenspatroon dat door vele politieke partijen het liefst zou worden verboden en daardoor nog prettiger is. Bovendien heb ik een tandartsfobie, hetgeen mij tot de meest geschikte kandidaat maakte Dokter TaJ eens te verblijden met een bezoekje.

Ik moet zeggen dat ik enigszins verbaasd was, toen er na twee minuten na binnenkomst in Dokter TaJ’s Blaricumse praktijk een asbak op tafel werd gezet. En een kopje koffie. De tandverkleuringsmiddelen bij uitstek, zeg maar. Deze verbaring sloeg om in onthutsing toen De Dokter zelve ook een sigaret opstak. ‘Deze tandpasta is een soort uitvloeisel van mijn verslaving,’ licht hij ietwat beschaamd toe. Enfin. What’s the story: ‘Het was een zoektocht naar een tandpasta zonder peroxide. Mijn tandpasta bleekt niet met antioxidanten, maar er zit een zuurstofcomplex in. Hierdoor ontstaat een veilige formule. Dit in tegenstelling tot sommige andere whitening tandpasta’s, die letterlijk het glazuur van je tanden schuren.’

Lang verhaal kort: Dokter TaJ gaf me een tubetje mee en, inderdaad, na een week zag ik toch echt een verschil. Denk ik. Vooralsnog blijf ik proberen. Uiteraard is het dan handig dat je alle producten uit Dokter TaJ’s lijn gebruikt (naast de tandpasta een conditioner en mondspray). Na drie maanden schijnt dan de ultieme climax te volgen: een Hollywood-gebit. In ieder geval zouden je tanden tegen die tijd liefst negen tinten witter moeten zijn. Dat zijn best een paar tubes tandpasta, maar aangezien ze slechts € 8,25 per stuk kosten is deze behandeling nog altijd goedkoper dan één in de stoel van de tandarts. Ik zeg: het proberen waard. Je kunt de spullen van TaJ momenteel alleen nog maar via internet bestellen, maar de Gooische tandarts doet er alles aan om zijn tubes ook via de drogisterij te laten verkopen. Ik wacht af. En blijf poetsen.

TaJ Dental Cosmetics Clinic
Huizerweg 57
tel 035 – 5384476
http://www.drtaj.eu

Gepubliceerd in Playboy Magazine.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s